Deze website gebruikt cookies. Ik ga akkoord met deze privacy policy. Ok

De totaalaanpak van Verm.

De totaalaanpak van Verm.

Je logo: daar lig je
misschien niet meteen van wakker?

Je logo, huisstijl, de kleuren, look en feel die je bedrijf een stem geven nog voor jij spreekt... Als ondernemer heb je wel andere zaken aan je hoofd waar je 's nachts misschien van wakker ligt. Toch is het belangrijk om je bedrijf goed in de markt te zetten.

Simpel gezegd, je onderneming (dus 'merk' of 'brand') wordt bepaald door de algemene perceptie van je bedrijf door een klant. De oprichter van Amazon, Jeff Bezos, zegt het nog beter: "Jouw merk is wat andere mensen over je zeggen als je niet in de kamer bent."


Vergis je er dus niet over: een herkenbaar en geliefd merk is één van de meest waardevolle bezittingen van een bedrijf. Volgens een onderzoek van Nielson geeft ruim 60% van de consumenten de voorkeur aan herkenbare merken en ondernemers. Als klein(er) bedrijf concurreer je misschien met grote merken met toegewijde klanten en onbeperkte marketingbudgetten. Daarom moet je niet minder opvallen en is jouw publiek niet minder trouw!


"Mijn favoriete advies aan elke ondernemer is om een merk op te bouwen, niet alleen een bedrijf. Het zal je enthousiaste fans opleveren die vroeg of laat bij jou langskomen, kopen en resulteren in een langdurige relatie."



In één klap een professionele uitstraling.

Zoals ik daarnet schreef... je werkt hard in en aan je bedrijf. Het is wat je elke dag graag doet voor je klanten en je komt er niet toe om je logo, huisstijl en branding op punt te zetten. Het is ook niet zo eenvoudig en branding gebeurt niet van ene op de andere dag.

Wel, goed nieuws: Verm helpt je hiermee! Zonder gedoe.
Zoals je beroep doet op een boekhouder of advocatenkantoor die het voor 'je regelt', brengen we bij Verm je branding tot in de puntjes in orde. Met een gerichte strategie onderzoeken we het DNA van je firma, je team en publiek waardoor we doelbewust de passende tactiek, look en feel voor je ontwerpen. Als ondernemer moet je uiteraard wel wat tijd vrijmaken voor ons, maar je zal zien: het is niet zo'n rompslomp als je denkt.

Omdat we geconcentreerd en gebundeld te werk gaan is Verm uniek als one-stop-partner voor het designen van je merk, uitbouw ervan en alles wat daarrond moet gebeuren: van website tot drukwerk. Je onderneming stevig in de markt zetten is niet makkelijk, maar met de expertise van Verm wordt het een pak eenvoudiger voor jou door onze totaalaanpak. Uiterst professioneel, zonder fuzz!

We zorgen voor het complete plaatje
en een allesomvattende branding in één klap:
klaar voor de toekomst en groei van je bedrijf!

Stuur ons een mailtje (info@verm.be) of bel ons (0475 30 77 73) voor een vrijblijvende babbel!