Deze website gebruikt cookies. Ik ga akkoord met deze privacy policy. Ok

Wat kan Verm
voor je doen?

Brandstrategie

We praten, voelen, ruiken, smaken... kruipen in de huid van je merk en analyseren de merkervaring. Wie ben je? Waar sta je voor? Wat beteken je voor je klanten? De brandstrategie: het fundament van je nieuwe of vernieuwde merk.

Brand design

We ontwerpen logo’s en huisstijlen. Compleet nieuw of een restyling van je bestaande huisstijl. Van visitekaartje, briefhoofd, belettering... tot interieurconcept.

Visuele
communicatie

Sterke communicatieconcepten  en reclamecampagnes. Van print over web tot radio- en videospot. We boeken voor jou alle regionale en nationale media. Zowel voor print, radio als tv.

Web
& video

We ontwerpen en ontwikkelen websites en webshops.

We ontwikkelen video voor tv en sociale media.

Verm neemt
graag de tijd om
je te begrijpen.

Verm gaat niet over één nacht ijs en gaat voor kwaliteit. Iedereen weet: daar is tijd voor nodig. Tijd om je in te leven en het design te laten rijpen. Daarom nemen we liever geen lastminutes aan. Heb je een opdacht voor Verm? Neem tijdig contact op. Het resultaat zal des te verbluffender zijn.

Samenwerken met Verm?
Stel meteen je vraag
ReferentiesReferenties

De ambitie van Verm:
"Ons inleven in je bedrijf en het er fantastisch laten uitzien: op een vlotte en doeltreffende manier"

Naast een glimlach op jouw gezicht streeft Verm ernaar om je klanten subtiel te verleiden. We houden de ogen open voor nieuwe evoluties en de 'sign of the times'. Waardoor we perfect aanvoelen wat de juiste invalshoek is voor jouw brand.